Görme Engelli Ahmet Bbp'den Milletvekili Aday adayı oldu
Kayseri'nin Develi İlçesinde yaşayan 36 yaşındaki görme engelli Ahmet Yanar, engellilerin önünü açmak ve onlara örnek olmak için Kayseri'den Büyük Birlik Partisi Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Kayseri'nin Develi İlçesinde yaşayan 36 yaşındaki görme engelli Ahmet Yanar, engellilerin önünü açmak ve onlara örnek olmak için Kayseri'den Büyük Birlik Partisi Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasına gönül verdiği için Büyük Birlik Partisini seçtiğini belirten Ahmet Yanar; "36 Yaşındayım, Kayseri Develi doğumluyum. Şehit merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasına gönül verdiğimiz için Büyük Birlik Partisinden Milletvekili Aday Adayı oldum. Genelde hep normal kişiler Aday Adayı oluyordu hatta Milletvekili oluyordu, ilk olarak Lokman Ayvadan görme engelli olarak Milletvekilliği yaptı, Benden kendisinden esinlenerek onu örnek alarak Aday Adaylığı düşündüm. İlk olarakda Cumhurbaşkanlığı CİMER sistemine engellilerinde siyasette söz sahibi olabilmesi için yazı yazdım, sağolsun buna da kayıtsız kalmadılar. Gereken cevabı verdiler ve bütün partilerde belirli oranda engelli kontenjanı düzenlendi bende Büyük Birlik Partisinden aday adaylığımı açıklamış bulundum.
Develimizin zaten her konuda adı duyuldu, gerek Milletvekilliği açısından, gerek Anayasa komisyonu açısından, gerek adalet konusunda Sayın Burhan Kuzu sayesinde falan duyuldu. Engelli kişilerinde en azından Develimizde bir Milletvekili olması konusunda ilk adım olarak düşündük, inşallah bu konuda da muvaffak oluruz.
Develimiz için daima halkımızla el ele gönül gönüle olmayı hedefliyorum, halkımızın her türlü sorununda sıkıntısında yanında olmayı hedefliyorum.
Develi halkımıza şöyle bir mesajım var, bir engelli olarak oylarınıza ve desteklerinize talibim sadece Develi'den değil bütün Kayseri ve İlçelerinden; oylarını ve desteklerini talep ediyorum. Saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.



Benzer Haberler
Minaresiz cami görenleri şaşırtıyor
Sindelhöyük'de Kasaba Olma Heyecanı
Manevi buluşma noktası Ulu Cami 3 asırdır ayakta
Tarihi Keşişin Havuzu serinletiyor
Dünya Çevre Gününü Coşkuyla Kutladık
Kene ısırığı sonucu hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi
Develi Mümin Dulun Hafızlık Kız Kur’an Kursu mezuniyet coşkusu
Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’nde sosyal sorumluluk hizmeti ‘Sosyal Market’e dönüştü