Develi'den Kahramanmaraş'ta Aşevi Desteği
Develi İnsanı Yardım Derneği ve Develili gönüllü vatandaşlar Kahramanmaraş'ta ki depremzedelere gıda yardımında bulunmak için kurdukları aşevi ile günde 2 bin kişiye yemek ve sıcak çorba ikramında bulunuyor.
Develi İnsanı Yardım Derneği ve Develili gönüllü vatandaşlar Kahramanmaraş'ta ki depremzedelere gıda yardımında bulunmak için kurdukları aşevi ile günde 2 bin kişiye yemek ve sıcak çorba ikramında bulunuyor.
Aşevinin yanı sıra çadırların ve sobaların kurulması gibi işlere de yardımcı olduklarını belirten Ebubekir Yıldız; "Kayseri Develi'den geliyoruz, Kahramanmaraş bölgesindeki depremzede kardeşlerimize hizmet etmek için. Burada Develi İnsani yardım derneği olarak 2 bin kişiye yemek ve çorba ikramında bulunuyoruz. Aynı zamanda çadırların kurulmasında burada ki depremzedelerin sobalarının kurulmasında ve çocukların ne ihtiyacı varsa elimizden geldiği kadarıyla, su, odun gibi malzemelerin teminini yapıyoruz. Bu noktada bizlere destek veren Develi halkından ve bizi tanıyan herkesten Rabbim razı olsun. Başta Kaymakamımız Mehmet Tunç bey ve diğer kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Develili kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz, Rabbim bir daha böyle afetler vermesin, Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Kahramanmaraş'tan sevgiler saygılar." ifadelerini kullandı.



Benzer Haberler
Minaresiz cami görenleri şaşırtıyor
Sindelhöyük'de Kasaba Olma Heyecanı
Manevi buluşma noktası Ulu Cami 3 asırdır ayakta
Tarihi Keşişin Havuzu serinletiyor
Dünya Çevre Gününü Coşkuyla Kutladık
Kene ısırığı sonucu hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi
Develi Mümin Dulun Hafızlık Kız Kur’an Kursu mezuniyet coşkusu
Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’nde sosyal sorumluluk hizmeti ‘Sosyal Market’e dönüştü