Başkan Demirkıran;
Develi Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Selçuk Demirkıran göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ile dur durak bilmiyor.
- Başkan Demirkıran Erciyes Basın Yayın Genel Koordinatörü Mahmud Kılınç'ı ziyaret etti.
Develi Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Selçuk Demirkıran göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ile dur durak bilmiyor.
Develi Esnaf Odasında bir buçuk yıldır Başkanlığını sürdüren Selçuk Demirkıran Erciyes Basın Yayın Genel Koordinatörü Mahmud Kılınç'a yaptığı ziyarette yapılan çalışmalardan bahsetti.
Devraldığı günden bugüne her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Başkan Demirkıran yapılan faaliyetleri bu şekilde özetledi: Elbiz caddesinde İş Bankası ATM'si, çevre yolu üzerine sanayi yön levhaları, özel bankalar ile anlaşıp düşük faizli ve faizsiz krediler, özel hastaneler ve kargo şirketleri ile indirim anlaşmaları, maddi durumu iyi olmayan oda üyelerine yardım, Ramazan aylarında yaklaşık 600 kişiye gıda yardımı, deprem bölgesine üç ay boyunca gıda, ihtiyaç ve 1000 çift ayakkabı yardımı. Devraldığımız günden bugüne gelirimiz 10 katı arttı"



Benzer Haberler
Minaresiz cami görenleri şaşırtıyor
Sindelhöyük'de Kasaba Olma Heyecanı
Manevi buluşma noktası Ulu Cami 3 asırdır ayakta
Tarihi Keşişin Havuzu serinletiyor
Dünya Çevre Gününü Coşkuyla Kutladık
Kene ısırığı sonucu hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi
Develi Mümin Dulun Hafızlık Kız Kur’an Kursu mezuniyet coşkusu
Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’nde sosyal sorumluluk hizmeti ‘Sosyal Market’e dönüştü